BİOENERJİ


BİOENERJİ NEDİR?

Bioenerji, Kainat’ ın yaratıcısı olan Yüce zatın katından bütün yarattıklarının üzerine gönderilen kozmik, yüksek frekanslı enerjidir. Bioenerji kozmik kaynaklıdır. Bu kozmik akım vasıtasıyla, Yüce Yaratıcı yarattıklarının görüntü aleminde devamlılığını temin eder.
BİOENERJİ BEDENİMİZ İÇİN GEREKLİ Mİ?

Bedenimizde 12 adet ana, 1000′ den fazla bilinen diğer kanallarımız mevcuttur. Bu kanalların kapanması halinde bir süre sonra fiziki bedenimiz rahatsızlanır. Esasta kainattaki herşey canlıdır.

Yaratıcının “ol” emr-i ilahisinden devam etmektedir. Kozmik bioenerji hiç kesilmeden devamlı olarak kainat’ ın üzerine akmaktadır. Kainat’ın ve onun içinde yer alan tüm unsurların hayat hareketlerine devam etmesi buna bağlıdır. Bu atom elektronlarının çekirdek etrafındaki yörüngelerinde hareketleri de buna bağlıdır. Her şey kozmik bioenerjiye muhtaç olarak varlığını sürdürmektedir.
ADSENSE

gul özel

Merhaba ben gül özel. Mühendislik mesleğimin yanında part time olarak cafefincan.comda yazıyorum.Blogger, seo, adsense, sosyal medya ve google ürünleri hakkında faydalı ve kaliteli içeriği okuyucularıma sunmaya çalışıyorum.

Adsense

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.