GENÇ ve GÜZEL hissetmek ve görünmek ister misiniz?



Facelift® ile mimiklerinizi dondurmadan, iğneler yada çeşitli kimyasallar, vs kullanmadan veya vücudunuza başka bir travma yaratmadan, kolaylıkla ve eğlenerek daha GENÇ ve GÜZEL hissetmek ve görünmek ister misiniz? Ellerle enerjetik olarak uygulanan Facelift muhteşem çalışıyor.

Bu derste öğreneceğiniz enerji çalışmasıyla, boynumuza ve yüzümüze yumuşak ve rahatlatıcı dokunuşlar yaparak, yüz ve vücudumuzu germe ve yeniden gençleştirmenin nasıl gerçekleştirileceğini öğreneceğiz.

Access yüz gerdirme yüzü gençleştirmenin ve yaşlanma görüntüsünü tersine çevirmenin harika bir yoludur; teknik tüm bedende benzer etkiler yaratabilir.

Access Face Lift tüm bedeninizi beslemek, desteklemek için enerjisel seviyede çalışır, bedeninizin en iyi şekilde görünmesini ve hissetmesini sağlar. Daha iyi ve daha genç görünmenizi sağlar, yenilenir, rahatlar ve canlanırsınız. Tüm bedeniniz faydalanır!
Bu şaşırtıcı eğitim yüzünüzü ve bedeninizi enerjisel olarak nasıl gençleştireceğinizi öğretir.

Access’teki her şeyde olduğu gibi, enerjisel yüz gerdirme öne sürdüğünden çok daha fazlasıdır. Yüzdeki yaşlanma görüntüsünü tersine çeviren ve tüm bedende benzer etkiler yaratan şaşırtıcı bir prosestir. Eğer tekrar tekrar yapılırsa (en az 20 kez) kalıcı hale gelir.
Yüzünüzü ve bedeninizi sıkılaştırır ve gençleştirir. Ameliyatsız, iğnesiz, ilaçsız! Bundan daha iyi nasıl olur? Bu seansı alan insanlar bunun hayatı yükselttiğini ve daha fazla enerji, istikrar ve netlik sağladığını bildirdiler. Ne kadar harika yan etkiler!

ADSENSE

gul özel

Merhaba ben gül özel. Mühendislik mesleğimin yanında part time olarak cafefincan.comda yazıyorum.Blogger, seo, adsense, sosyal medya ve google ürünleri hakkında faydalı ve kaliteli içeriği okuyucularıma sunmaya çalışıyorum.

Adsense

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.